ייעוץ בתכנון המטבח

אנחנו, "מטבחי הצורפים", נותנים לכל לקוחותינו את כל תשומת הלב לכל פרט ופרט עד הפרטים הקטנים ביותר במטבח,

לכן אנו מקפידים על תוכנית עבודה מסודרת הבנויה ממספר שלבים:


שלבים לפני ביצוע או תחילת העבודה


שלב ראשון - פגישת ייעוץ:

היכרות צרכי הלקוח מהמטבח החדש, את החסרים הקיימים והבעיות בהם מתמודדים הלקוחות במטבח הקיים. בשימוש היום יומי.


שלב שני - מדידות והכנת תוכנית עבודה:

לקיחת מדידות בשטח.

תכנון וחלוקה נכונה לחמש איזורי עבודה, וניצול מירבי של כלל חלל השטח במטבח.


שלב שלישי -  תכנון המטבח:

אנו מתכננים את המטבח שלנו לפי חמשת איזורי העבודה שהם:

  • איזור אחסון מזון
  • איזור בישול ואפייה
  • איזור הנקיון
  • איזור לאחסון כלים
  • איזור העבודה - איזור ההכנה.

כלל חשוב נוסף - כלל המשולש - התייחסות למיקום שלושת המיקומים שאנו משתמשים בהם ברוב הפעמים במטבח: כיור, כיריים ומקרר. 

אם נשמור על שלושת הפריטים הללו קרובים אחד לשני - נוכל ליצור חלל עבודה אפקטיבי ופונקציונלי לעבודה השוטפת.


לאחר ביצוע השלבים הללו ניתן להתקדם לשלב הבא - עיצוב המטבח