אנחנו, "מטבחי הצורפים", נותנים לכל לקוחותינו את כל תשומת הלב לכל פרט ופרט עד הפרטים הקטנים ביותר במטבח,
לכן אנו מקפידים על תוכנית עבודה מסודרת הבנויה ממספר שלבים:
שלבים לפני ביצוע או תחילת העבודה
שלב ראשון - פגישת ייעוץ:
היכרות צרכי הלקוח מהמטבח החדש, את החסרים הקיימים והבעיות בהם מתמודדים הלקוחות במטבח הקיים. בשימוש היום יומי.
שלב שני - מדידות והכנת תוכנית עבודה:
לקיחת מדידות בשטח.
תכנון וחלוקה נכונה לחמש איזורי עבודה, וניצול מירבי של כלל חלל השטח במטבח.
שלב שלישי - תכנון המטבח:
אנו מתכננים את המטבח שלנו לפי חמשת איזורי העבודה שהם:
כלל חשוב נוסף - כלל המשולש - התייחסות למיקום שלושת המיקומים שאנו משתמשים בהם ברוב הפעמים במטבח: כיור, כיריים ומקרר.
אם נשמור על שלושת הפריטים הללו קרובים אחד לשני - נוכל ליצור חלל עבודה אפקטיבי ופונקציונלי לעבודה השוטפת.
לאחר ביצוע השלבים הללו ניתן להתקדם לשלב הבא - עיצוב המטבח